Ambarlı İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://ambarli.meb.k12.tr
Adres : Ambarlı Mh. Cumhuriyet Cd. No25 Avcılar/İSTANBUL Kurum EPosta 727559meb.k12.tr
VİZYON : İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda, hem öğretenler, hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye, daha güzele ve daha mükemmele ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda bulunan öğrencilerimiz, çalışan öğretmen ve personelimiz, Ambarlı İlkokulunda olmaktan büyük gurur duysun. Okulumuzdan, araştıran, kendini her ortamda ifade edebilen, çağdaş değerlere saygılı, olumlu kişilik özellikleri kazanmış bireyler yetişsin. Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyi ve en iyi olsun.
MİSYON : Biz; Öğrencilerimizi; Milli Eğitim temel ilke ve amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendilerine, ailelerine ve topluma olumlu katkılar sağlayan; kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü paylaşmayı bilen dürüst erdemli iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmeyi amaç edinmiş bir kurumuz.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Öğrenci : 1950
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Kantin: 1