T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / AVCILAR - Ambarlı İlkokulu

Ambarlı İlkokulu

Telefon
0 212 591 10 25
Belgegeçer
0 212 509 71 18
WEB
https://ambarli.meb.k12.tr
Adres
AMBARLI MAH. CUMHURİYET CAD. AMBARLI İLKOKULU SİTESİ AMBARLI İLKOKULU BLOK NO 25/2 AVCILAR / İSTANBUL
Vizyon
Biz; Öğrencilerimizi; Milli Eğitim temel ilke ve amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendilerine, ailelerine ve topluma olumlu katkılar sağlayan; kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü paylaşmayı bilen dürüst erdemli iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmeyi amaç edinmiş bir kurumuz.
Misyon
İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda, hem öğretenler, hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye, daha güzele ve daha mükemmele ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda bulunan öğrencilerimiz, çalışan öğretmen ve personelimiz, Ambarlı İlkokulunda olmaktan büyük gurur duysun. Okulumuzdan, araştıran, kendini her ortamda ifade edebilen, çağdaş değerlere saygılı, olumlu kişilik özellikleri kazanmış bireyler yetişsin. Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyi ve en iyi olsun.
Başarılar
Öğretmen :56
Öğrenci :1680
Derslik :47
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :11450
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim --> Açıklama:Şehit Ramazan Sarıkaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin binası yıkılıp yeniden yapılma aşamasındadır, bu süreçte B Blok binamızı kullanacakları için okulumuzun zaman çizelgesi güncellenmiştir.
Saatler
08:20 - 13:10
Isınma
Kalorifer, Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Dolmuş, Otobüs, Metrobüs
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Ambarlı Mh.Cumhuriyet Cad. No:23 Avcılar/İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Merkez Okul
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Geleneksel Çocuk Oyunları etkinlikleri İfet Etkinlikleri Futbol,voleybol müsabakaları
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
e-twining
Yazdır